Faridah's FotoPage

By: Faridah Yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Dec-2009 19:44 Email | Share | | Bookmark
Autumn at UK 2009

Kakak, Abg an n Adik posing di park
Wah..happynya Abg An
Seronoknya main daun2 kering ni
View all 18 photos...
Salam buat semua...Setelah hampir 4 bulan tak update fotopages ni,....saksikan la aksi2 anak2 di musim luruh ni..Walaupun sejuk....kakak, abg an dan adik...seronok sangat posing kat taman...



Saturday, 25-Jul-2009 14:21 Email | Share | | Bookmark
Penyampaian sijil Sekolah Malaysia Birmingham 2008/09

Banner tersergam di atas pentas
Abg An n the geng baca alfatihah
Anak2 msia yang mengikuti kem bestari solat
View all 11 photos...
Salam kembali...

Hari ini 25 Julai 2009 ...adalah hari penyampaian sijil Sek Msia..bagi Kakak and Abg An. Abg An kena baca alfatihah kat atas pentas....Adik yang paling excited...tapi bila Ustad bagi ceramah panjang sikit Adik dah mula suh balik....Nak itu nak ini....
Ingatkan mengantuk...tup2 bila dah sampai rumah...bila Autie Fidah ajak datang umah....adik cepat2 pakai kasut...dia yang lari dulu..Adik...adik....

Hari ni cam raya pulak...Adik n Abg an pakai baju melayu bersongkok dan bersampin...Kakak biasa la ayu berbaju kurung bertudung....ala2 mama gitu....

Kat sekolah ni..kakak dan abg an diajar cara berwhudu' , solat ..bacaan dalam solat disamping bahasa melayu dan tulisan jawi...Alhamdullilah...kakak dah banyak tahu...even abg an pun dah boleh baca alfathihah, bacaan sujud dan rukuk...kakak tambah satu je dari abg an..dah boleh baca tahhiyat awal...

ni kena practise lagi ni...




Friday, 24-Jul-2009 18:48 Email | Share | | Bookmark
Posing kat Museum Art and Gallery, Birmingham

before entry..posing dulu kat depan ni...
tiga beradik ni memang tak leh dok depan camera..esp..kakak
Mama and Adik posing ayu ....
View all 13 photos...
Salam semua...Foto2 ni diambil minggu lepas lagi...Tak tau nak bawa kakak,abg an and adik gi mana..Last2 mama ajak papak sekali ronda city centre....akhirnya sampai la kami ke Museum Art and Gallery Birm. ni....Free je..Yang seronok siap boleh ambik gambar kat dlm museum.....Ingatkan kakak,abg an dan adik....tak suka dtg sini.....enjoy gak diorg.....Peh ni kita gi pulak Vehicle Museum kat Coventry ye....


Friday, 17-Apr-2009 19:23 Email | Share | | Bookmark
Posing lagi di Cannon Hill Park, Edgbaston

On the way ke Park...kakak ternampak pulak muka Troy
Turun2 jer bas..terus posing depan Park
Control kakak..control ayu
View all 12 photos...
Salam buat semua....

Musim bunga kali memang seronok betul....Mama la yang paling happy berposing dgn bunga2 tulip...

Sekarang ni tgh tunggu bunga ros je lagi.....Lokasinya dah tau...Tapi pokok-pokok ro pulak tak tau gi mana....

Sebenarnya imej2 ni dirakam masa kami berempat ke Cannon Hill Park hari Rabu baru ni...Mula2 macam tak jadi nak pergi sebab tengok cuaca mendung semacam jer....Tapi bila tengok muka adik lagi mendung...and dah turun pun hujannya bila mama kata...kita ronda2 kat city centre jer la....Terus kami gagahkan juga ke Park...Alhamdulillah.....cuaca cantik sekali..And mama happy dengan bunga2 ni.....Thanks yayah atas cadangan bernas ni.....




Friday, 17-Apr-2009 18:58 Email | Share | | Bookmark
Posing sakan di taman

Kami berempat di kaki bukit
Papak n abg an di lereng bukit
Aksi santai...
View all 18 photos...
Assalammualaikum ....Hari ni kami tak gi mana-mana...Lepas solat asar tadi mama ajak papak temankan kami di taman kat atas bukit Aston Park tu....Kami tak pernah datang situ....Dengarnya ada banyak bunga......Bila lagi nak melaram dgn bunga-bunga tulip ni....

Memang betul la...Banyaknya bunga....Cantik....Apa lagi kami pun posing sakan la.....




[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net